dupa comentariile primite asupra blogului ca e greu de inteles ce scriu si ca e un policy engine, am hotarat ca e cazul sa fac ceva. asa ca ma apuc sa scriu despre alt subiect la care se pricepe tot romanul/toate romancele, si anume fotbalul,

asadar, saptamana asta trebuia sa fie una important pentru echipele romanesti care joaca pentru calificarea in Liga sau UEFA. bieninteles insa ca avem la ordinea zilei un scandal care ia prim planul la stirile sportive. Pe scurt, Ionel Ganea, un fotbalist pe care il admiram mai ales in zilele adolescentei mele s-a comportat ca un bataus si a sarit la tusierul care semnalizase ca el il lovise pe unul din fotbalistii de la Rapid. Victor Ciutacu are un post foarte bun, cu care sunt aproape intru totul de acord: Ganea trebuie sanctionat drastic inclusiv penal. Nu mai vorbesc aici despre reactiile lui Marian Iancu, care intra in marea categorie de proprietari de sclavi (adica fotbalisti).

sa revin insa la echipele romanesti si cupele europene. deci maine ma duc la meci la Dinamo. pentru binele lui Adi sper sa se califice 🙂 . adica nici nu imi dau seama de ce nu? lazio nu mai e o echipa de speriat, au scos un 1-1 la Roma, tot ce le trebuie e „coaie”. intrebarea logica ar fi ce caut eu pe stadionul lui dinamo, mai mult in galerie??pai, din motive de adi si pentru ca de la meciul cu real din toamna mi-am promis sa nu mai calc pe la steaua (de fapt si atunci mi-am incalcat promisiunea de a nu merge la meciurile stelei decat cand dispare Gigi din peisaj). a fost o experienta horror in care mi-am auzit tot felul de apelative si in care am vazut unul langa mine luat la bataie de niste gorile pentru ca nu striga indeajuns de tare. asa ca ma duc la galeria lui dinamo, care nu sunt usa de biserica, dar macar nu mi-am auzit apelative din categoria „pasarica” si au tot timpul super coregrafii.

steaua teoretic ar trebui sa nu aiba probleme cu Bate, dar e penibil oricum ca au ajuns sa isi puna probleme. din pacate insa sansele sa avem 5 echipe in cupele europene sunt extrem de reduse, CFR si Otelul neavand mari sperante. Poate Otelul sa faca o figura mai frumoasa pentru ca Grigoras e un antrenor foarte bun si isi motiveaza bine fotbalistii. Si despre Andone am o parere buna, dar cum joaca in deplasare ma indoesc ca fac un 0-3.

Reclame