Trebuia să apară și bășcălia (bătaia de joc) în toată povestea asta cu românii din Italia:

MEDIAFAX:Senatorul PRM Corneliu Vadim Tudor, preşedintele Comisiei de prietenie româno-italiană, a fost însărcinat de conducerea Parlamentului să ia legătura cu autorităţile italiene pentru rezolvarea crizei imigranţilor, a anunţat, marţi, deputatul PSD Ioan Munteanu, secretar al Camerei Deputaţilor.
„Deputatul PNL Relu Fenechiu a propus constituirea unei comisii parlamentare care să se deplaseze în Italia pentru a constata aspectele care sunt mediatizate de toată presa. Am considerat că ar fi mai corect ca reprezentanţii din grupul de prietenie România – Italia să ia legătura cu cei din comisia corespondentă din Italia să încerce o invitaţie acolo”, a declarat Munteanu.
„Rolul lor este de a se adresa oamenilor politici din Italia pentru a-i face să înţeleagă că ţara noastră nu înseamnă 10 sau 100 de oameni. Cel care va coordona totul este preşedintele Comisiei de prietenie cu Italia, senatorul Corneliu Vadim Tudor”, a mai spus deputatul PSD, precizând că liderul PRM urmează să ia legătura în cursul zilei de marţi cu ambasadorul Italiei la Bucureşti

UPDATE: Hotnews dă și primele declarații ale tribunului

Vadim: „Italienii au dreptate”

Imediat dupa decizia Parlamentului, Vadim si-a anuntat pozitia: „Declar in mod raspicat, ca vicepresedinte al Senatului si presedinte al Grupului Parlamentar de Prietenie Romania-Italia: italienii au perfecta dreptate. Asa ceva reprezinta o barbarie fara margini si ne face tandari imaginea in lumea intreaga”.
“Rog, totusi, sa nu se utilizeze cuvantul roman, fiindca nemernicul cu pricina nu e roman, ci tigan. Din pacate, atunci cand eu si PRM am propus solutii ferme pentru stoparea criminalitatii tiganesti am fost stampilati inclusiv de unele publicatii din Italia ca extremisti, xenofobi si rasisti”, a mai spus Vadim.

Reclame