cam aşa aş rezuma ultima seară de Bestfest. au cântat bine şi au făcut show, iar publicul a fost superb. recunosc că nu mă aşteptam să fie aşa o mare de oameni, toţi cu mâinile pe sus şi dansând, dar aşa a fost. chiar dacă pe alocuri bucăţi din melodii se repetau, per ansmblu totul suna bine. şi chiar dacă nu aş sta să ascult acasă un album al lor cap-coadă, aş mai merge oricând la un concert al lor. păcat că au avut o sonorizare slabă. o opinie muuuuuuuuulllllttttttt mai entuziastă aici.

a mai fost şi stereophonics şi roisin murphy. stereophonics au fost ok, unele melodii care nu m-au impresionat, dar şi un „Maybe tomorrow” cântat genial. roisin murphy a întârziat foarte mult aşa că am prins doar vreo 4 melodii că trebuia să ajungem la manu chao, dar merita văzut tot. un concert mai potrivit pe la 4-5 dimineaţa, undeva pe o plajă.

dacă nu ar fi fost în acelaşi timp cu manu chao aş fi trecut şi pe la Nelly Furtado, pe acelaşi principiu pe care am mers şi anul trecut la Pink. au câteva melodii ok şi sigur ştiu să facă show.

aşteptăm cu nerăbdare un bestfest de o săptămână anul viitor.

Reclame