în aceste zile toată lumea face speculaţii despre cine ce funcţie va obţine. în acest context sunt câteva nume care au fost legate de mai multe posibile funcţii, printre care şi Roberta Anastase care după ministru la muncă sau la turism e dată drept sigură ca şefă la Camera Deputaţilor. 

pe domnii de la Sinteza Zilei )pe care de obicei îi urmăresc cu amuzament) se pare că acest lucru i-a scos din sărite astfel încât aseară au discutat doar despre participarea Robertei Anastase la concursurile de miss acum vreo 12-14 ani şi au ilustrat cu nişte imagini de la proba costumului de baie.  nu s-a discutat despre ce calificări sau ce activitate profesională a avut în ultimii 12 ani, ci doar despre concursul de miss. Nimic despre faptul că a reprezentat România în Parlamentul European 3 ani şi ce a făcut acolo (de exemplu a fost raportor al Parlamentului European pentru politica UE la Marea Neagră), nimic despre cum a câştigat acum cu peste 50%. Singurul argument profesional adus tangenţial în discuţie a fost al lui Victor Ciutacu care a amintit despre o lacună a CVului în legătură cu un job la firma falimentară Cibella. De altfel moderatorul a şi recunoscut că nu are un CV al Robertei, nici nu îi interesa un CV, ci doar că acum 12 ani a fost miss şi a defilat în costum de baie (costum care pe lângă cel făcut celebru de Elena Udrea pare unul de băbutză).

aşadar, cu aceste dovezi, mai există vreo urmă de îndoială că avem de-a face cu misoginism? de altfel în cam toată emisiunea de aseară au fost astfel de mostre (comentariile despre textul Andreei Vass unde orice cuvânt căpăta o conotaţie sexuală, aprecieri ironice despre un „guvern frumos” etc)

Reclame