meAbsolventa de stiinte politice, pasionata de politica. Interesata de subiecte precum egalitatea de gen, drepturile omului, minoritati, relatii internationale. Alte teme dragi pentru discutii mai sunt fotbalul (desi am intrat intr-o oarecare stare de lehamite de cand cu Becali), filmele (Eternal Sunshine of the Spotless Mind si Leaving Las Vegas raman favoritele mele), muzica (de la jazz, la rock, alternative, putin electro).

Opiniile de pe acest blog sunt proprii și personale și nu au nici o legătură cu alte lucruri pe care le mai fac prin viață.

Reclame

3 răspunsuri to “About”

 1. calculici Says:

  Citesti multe bloguri si multe site-ul…chiar esti interesata…cand o sa am timp poate o sa incerc sa citesc mai mult…poate vizitezi si tu blogul meu….

 2. Raluca Says:

  Buna,

  dragut blogul,

  colaborez cu o fundatie (Ithaka) si organizam pe 6 Mai o conferinta cu tema – Egalitate de sanse pentru femei in politica romaneasca- , ne-am bucura sa participi.

  Si pana atunci, mi-ar face placere sa ne intalnim la o cafea/ceai/bere,

  cu drag,

  Raluca

 3. Vivi Says:

  Salut,

  Nu am găsit o adresă de contact așa că m-am decis să îți las un comentariu aici.

  Pe Harta Politicii am implementat un feature care se adresează în principal analiștilor politici, jurnaliștilor și blogerilor politici, și de aceea îți scriu.

  Foarte pe scurt, poți să taguiești legile și voturile din parlament pentru ca apoi să poți vedea cum votează diverși parlamentari pe issue-urile respective. De exemplu, dacă o serie de legi sunt pentru „mărirea taxelor” sau „reformă medicală”, poți vedea de câte ori Nini Săpunaru a votat pentru mărirea taxelor și de câte ori împotrivă.

  De exemplu, ai putea găsi și tagui toate legile care sunt pentru „eliminarea discriminării” sau contra. Ar fi o analiză destul de interesantă.

  Anyways, găsești mai multe detalii pe http://www.hartapoliticii.ro/?p=4042.
  Dacă ți se pare interesant, let me know.

  Vivi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s